Vårt erbjudande

 

Win Win för ALLA!

Oavsett om du har ett litet eller stort företag kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom bokföring, redovisning och ett flertal andra ekonomitjänster. Vårt arbete håller alltid hög kvalité, levereras i god tid och är anpassat efter dina behov.

 

Våra olika arbetsområden

Bilda Bolag

När du planerar att starta ett nytt bolag eller verksamhet hjälper vi dig gärna med råd kring lämplig bolagsform. Vi tar hand om administrationen kring uppstarten och när bolaget är igång finns vi där för rådgivning och hjälp med allt som rör redovisning och löneadministration.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp och rådgivning kring starten av ditt bolag.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Lisa om du behöver hjälp och rådgivning kring starten av ditt bolag.

Ring eller maila till Lisa.

Löpande redovisning

Grunden inom redovisning, där vi hjälper till med allt du önskar. Vi sköter fakturering, betalningar, bokföring, med mera. När din redovisningsperiod är slut levererar vi resultat- och balansrapport efter dina önskemål. Vi är en redovisningsbyrå med kompetens inom många olika bokföringsprogram, och vi anpassar oss alltid efter ditt företags behov. Läs mer här.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp med löpande redovisning.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Lisa om du behöver hjälp med löpande redovisning.

Ring eller maila till Lisa.

Löneadministration

Vi sköter löneadministration åt företag över hela Sverige, från mindre företag med bara en anställd till större med flera hundra. Beroende på vad ditt företag behöver hittar vi en bra lösning – vi kan exempelvis erbjuda system med tidrapportering i mobilapp. Vi har kompetens inom flera olika löneprogram, och kan därför anpassa oss efter dina önskemål. Vi arbetar bland annat i Agda, Visma Lön, och Nmbrs.

Årsbokslut & Årsredovisning

När räkenskapsåret nått sitt slut gör vi årsbokslut och årsredovisning, samt sköter löpande kontakt med din eventuella revisor. För företag som själva sköter löpande redovisning kan vi ändå stå till tjänst genom att exempelvis upprätta årsbokslut och årsredovisning.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp med årsbokslut och årsredovisning.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Lisa om du behöver hjälp med årsbokslut och årsredovisning.

Ring eller maila till Lisa.

Inkomstdeklaration

Som ett sista steg i redovisningens årscykel upprättar vi inkomstdeklarationen baserat på reviderat årsbokslut och skatteberäkning. Vi hjälper även privatpersoner i upprättandet av inkomstdeklarationer, antingen i sin helhet eller endast beräkning av K10-blanketten.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver hjälp med inkomstdeklaration.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Lisa om du behöver hjälp med inkomstdeklaration.

Ring eller maila till Lisa.

Rådgivning

Vi erbjuder kontinuerlig rådgivning, tips och förslag inom ett flertal områden för att ditt företag ska kunna utvecklas och växa på ett bra sätt. Vanligen hjälper vi med skattefrågor relaterade till bolagsägande, men vi har även kompetens inom exempelvis gränsöverskridande verksamhet. Vi har dessutom stor erfarenhet av att hjälpa utlandsägda företag i Stockholm och övriga Sverige. Om ditt företag står inför ovanligt komplexa frågor har vi ett nätverk med specialister kvalificerade inom allt från företagsaffärer till familjejuridik.


Ta gärna kontakt med Sara om du behöver rådgivning.

Ring eller maila till Sara.

Ta gärna kontakt med Lisa om du behöver hjälp rådgivning.

Ring eller maila till Lisa.

Bokföringsprogram

– Vi ger dig all support du behöver!

Våra konsulter håller sig kontinuerligt uppdaterade om markadens modernaste redovisningsprogram och kan därför alltid erbjuda dig en effektiv digital lösning som passar ditt företag. Vi arbetar framför allt i Fortnox, med tillhörande applikationer för digital administration (bland annat Centsoft för leverantörsfakturor och CompanyExpense för kvittoadministration). Genom detta får våra kunder alltid en effektiv och väl fungerande lösning, där vi ordnar hela uppsättningen.

Förutom Fortnox har vi erfarenhet av många olika redovisningsprogram, bland annat Visma e-ekonomi, Microsoft Nav och M3/Movex. För företagare som själva vill sköta den löpande bokföringen kan vi rekommendera användarvänliga bokföringsprogram som Speedledger, Bokio, Wrebit och Redflag. Vi på Win Win Ekonomi kan därefter göra årsbokslut i våra specialprogram. Vill du sköta bokföringen på egen hand kan vi ge dig stöd med allt från uppstart och löpande support till årsbokslut och skatterådgivning.

Sedan Win Win Ekonomi grundades 2011 har våra drivna konsulter hjälpt flera hundra företag med bokslutstjänster, bokföring och rådgivning. Vi har märkt att allt fler väljer att själva sköta en del av bokföringen, därför erbjuder vi flera olika möjligheter, digitala verktyg och flexibla lösningar.

Många som bokför själva klarar grunderna på egen hand, men ibland behövs någon att rådfråga. Där kommer vi in. Genom att kontinuerligt utveckla våra supporttjänster kan vi besvara allt från programfrågor till frågor kring den faktiska redovisningen eller beskattning. Vi lotsar dig helt enkelt genom ekonomidjungeln, oavsett om ditt företag är nytt eller om du har en befintlig, rullande verksamhet.

Kontakta oss gärna så hittar vi tillsammans bästa möjliga lösning för dig.
Telefon 08 – 684 494 60
Mail speedledger@winwin-ekonomi.se

 

Kontakta oss